Legyen SZAVA !

Legyen SZAVA !

Sor(o)stalanság, avagy a nemzeti konfrontáció

2017. május 23. - Legyen SZAVA

Tisztázzunk valamit, Magyarországot nem támadja senki. Tagjai vagyunk az Európai Uniónak és közvetlenül választott képviselőink ülnek az Európai Parlamentben (Szájer József, "Spangli" Tomi és társai), a Európai Unió döntéshozó testületeiben pedig vezetőink képviselnek minket: Orbán Viktor és Navracsics Tibor. Tagjai vagyunk a NATO-nak. Nincsen semmiféle támadás országunk ellen és ha lenne, akkor a fenti szövetségeseink megvédenének minket. A kormánynak nem egy nemlétező támadás elhárításával és a harácsolással kellene foglalkoznia, hanem valódi kormányzással, az ország előre vitelével. Eléggé szánalmas, hogy a EU után (vagy mellett) most két magyar magánszemélyt, Soros Györgyöt és Simicska Lajost pécézett ki magának és ez lett a kormányzati politika fő üzenete. Két alapprobléma van ezzel: egyik. ha ez a Fidesz politikája, szíve rajta, kampányoljon olyan agyament üzenettel, amivel akar. De a kormány ezt a rogáni kormánykamunikáció részeként teszi, az adófizetők pénzéből. Ez viszont nettó hűtlen kezelés, az adópénz elherdálása. Az adót a közös terhek viselése céljából fizetik a polgárok (utak, iskolák, kórházak fenntartása) és nem ilyen légből kapott, habonyi dolgokra, mint kormányzati reklám, ami már eleve egy jogellenes dolog, be kell tiltani. Van a kormánynak állami TV-je, rádiója, van heti kormányinfó, nincs semmilyen alapja, hogy még reklámozzon is évi 50 milliárd adóforintból. Fejlett országokban legalábbis nem szokás.

Kettő: Soros annak idején segítette a Fideszt, személy szerint Orbán Viktort, adott neki pénzt, paripát, fegyvert. Sokat. Simicska Lajos az oligarcha prototípusa, róla nevezték el ezt a ciklust oligarcha-kormánynak. Éveken át a kezéből evett az egész Fidesz vezérkar, ő volt a pénztáros. Most meg a magyar kormány, vagyis a magyar állam Soros és Simicska nevű magyarok ellen határozza meg önmagát. Hát nem beteg dolog ez? Van valami leválási problémájuk a fiúknak, vagy valami ödipális zavarban szenvednek? Mindenképpen súlyos aránytévesztés.

Szó sincs róla, nem védeni akarjuk Sorost vagy Simicskát. Biztos lenne eszközük, ha nagyon védekezni szeretnének, illetve mindketten tökéletesen beszélnek magyarul és kifejthetnék a nézeteiket (a G szó nélkül is), ha nagyon akarnák. Ami itt nem szúr szemet a 1,5 millió Fidesz érdeklődőnek, hogy ez mennyire abnormális magatartás ártunk és ormányunk részéről. Melyik rendes kormány rohangál a világban és panaszkodik egy honfitársáról, hogy támadja őt? Melyik normál kormány reklámozza el a GDP ilyen jelentős százalékát gyűlöletreklámra olyannal szemben, akikkel elvileg klubtagok vagyunk? A NATO ellen mikor fog Orbán fellépni, reklámkampányt indítani? Mert ha Putyin kéri, akkor fog. 

Orbán személyiségével van a baj, "forradalmár"-típus, fülkeforradalmár. Mindig és mindenkivel szembemegy, eleme a konfrontáció. Hol a pártszövetséggel (kisgazdák, Néppárt), hol azzal, aki támogatja őket pénzzel. Pályája kezdetén Soros, aztán Simicska, aztán az EU, most Putyin. Sorost és Simicskát már említettük, az EU-ból meg történelmi mennyiségű pénz áramlott be a Fidesz regnálása idején az országba és - a kkv-k helyett - ők a kizárólagos haszonélvezői ennek a 10 ezer milliárd Forintnak (zsebből megépítheti a Paks II-t, ha annyira akarja).

"Legrövidebb emberi érzelem a hála" és ez mennyire igaz Orbánra. Köszönet helyett szembefordul támogatóival. Soros, Simicska és az EU ellenes kampány után Putyin lesz terítéken? Nem lennénk a helyében. Azt mondják Orbánról, hogy "tehetséges politikus". Hát  az biztos, hogy a gerinctelenségi versenyt a Fidesz nyerte, de hogy ez érdemnek számítana, az már nem teljesen egyértelmű. Nem tud alkalmazkodni, nem tud együttműködni, régen az ilyen típusú vezetők robbantották ki a háborúkat. Mi lenne, ha lenne atombombánk és nála lenne a kulcs? 

Orbán egyetlen érdeme, hogy felébresztette a nemzeti büszkeséget a magyarokban. Csakhogy ezt is túltolta és hazafiság általános érzése helyett egy kirekesztő gondolkodást alapozott meg, ki akarja sajátítani az értékeket, viszont emiatt a jóérzésű polgárok már elfordulnak a szélsőséges magatartásától. Kontra-produktív lett a gondolat. A nemzeti érzés nem a melldöngetést jelenti és a asszonyok szülőgépekké alacsonyítását. Ez a nacionalizmus avítt gazsága, amit éppen hogy el kellene kerülni. 

Harca közben az ország szétszakad, elképesztő nyomorban élnek emberek, a kórházak-iskolák romokban, miközben a kormánytagok Rolexben helikoptereznek, vadászgatnak. Az országnak nincs jövőképe, teljes az ideológiai zavarodottság, már azt se lehet tudni, kivel vagyunk, ki ellen harcolunk. Minek harcolunk egyáltalán? Most akkor ruszkik haza vagy ruszkik, de nagyon szeretünk? Minden sarkon hirdetik minimum 9 jegyű számokkal, hogy az EU támogatásával épült, de közben meg kell állítani Brüsszelt? Nemzet-katolicizmus van, de közben a 10 parancsolatot hírből sem ismeri a vezetés. Vezetünk öngyilkosságban és az alkoholizmusban. Persze, ezeket a Fideszben nem érzékelik az S Mercikből, A8-asokból, Porsche-kből, mert a vagyon megtartásával vannak elfoglalva, a külföldi ingatlanok, cégek vásárlásával, a menekülőutak kiépítésével. Ha gond lenne, irány Szingapúr, Dél-Amerika, Ibiza. 

A demokráciát is teljesen leépítették, egy kollégiumi színjáték lett az egész. Népszavazni nem lehet, stadionépítést ellenezni nem lehet, a Paks 2. titkos, olimpiai stadionok csak azért is, a parlament egy szavazógépezet, a törvényhozás személyre szabott, az Alkotmánybíróság alig vizsgálhat valami lényegeset (paradox módon alkotmány sincs), a Választási Bizottság zsebben, a hivatalos sajtó egy prop... rossz tréfa. Kussolni lehet, igazodni, vagy elkotródni illetve megdögleni. A szomorú és agresszív barakk. Ha egy TV-sorozatban néznénk, jól szórakoznánk a szerencsétlen polgárokon, hogy veszik hülyére őket. 

Sajnos a realitás az, hogy a jövőkép nélküli, értelmetlen harc és harácsolás végül az elnyomók ellen fog fordulni és robbanás (vagy lerobbanás) lesz a vége. A fiatalok nem hagyják annyiban, a történelem megmutatja az utat, újra ugyanabba a folyóba lépünk. Ez lenne hát a sorsunk? Megint egy rendszerváltás, megint egy forradalom? Még ha csak egy fülke is...

"A nacionál-soviniszta mindig elsőként bélyegzi árulónak honfitársait."

Legyen Szava !

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenszava.blog.hu/api/trackback/id/tr8712530761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vénkujon 2017.05.24. 13:40:01

soros kiállhatna végre egy tévés vitára orbánnal, de nem mer:)

Larry Fondue 2017.05.24. 13:55:15

Sajnos az ilyen szintű dezinformációs hazugságokra amiket írtál, már nincs értelme igazából reagálni sem! Szerinted egy országot csak fegyveresen lehet megtámadni? Magyarország sajnos támadás alatt áll az európai elit cionista részlegétől, lásd Guy Verhofsadt, Schulz és hasonló izraeli menekültekből verbuvált idióták által.... ennyit szántam rád, csak azért, hogy a fizetett hazugságaidat helyre tegyük!

Brix 2017.05.24. 13:57:08

Mi a probléma? Az orbàni politika működik, biztonsàg van, növekszik a jólét...Nyugaton szükségàllapot van, szàzak halnak meg, hanyatlik a jólét...

Marci Makk 2017.05.24. 14:06:48

Aha. Annyira hanyatlik, hogy sorba mennek ki a magyarok, több ismerősöm is kinn van már + egyik haverom is most készül kimenni a rothadó nyugatra :) Pár év múlva én is követem őket és maradhatnak a fidesztaknyok :)

vénkujon 2017.05.24. 14:07:55

@Larry Fondue: végre kimondja ezt valaki...meg amikor 2010-14ben gyurcsány lerontotta a forintot! csak a válságot köszönhetjük ezeknek a szemeteknek. vesszenek. éljen a haza

Dr Gregory House 2017.05.24. 14:08:10

Egy eddig rejtett összefüggésre szeretném felhívni a figyelmet: idén Urunk mennybemenetele Orbán napjára esik.

Marci Makk 2017.05.24. 14:08:42

Larry Fondue

Erre a tömény baromságra még reagálni sem érdemes. Max a beteg világodban létezik ilyen. Én is ennyit szántam rád meg a hazugságaidra. Pá. Ne is válaszoljál mert többet nem is szánok a magad fajta retardáltra

Marci Makk 2017.05.24. 14:10:36

@vénkujon: Na nem mintha a vezér sűrűn kiállna vitatkozni bárkivel is. 2006 óta meg pláne nem :)

Mei Ling 2017.05.24. 14:11:21

Nehezen érthető, hogy minek osztod meg ezeket a közhelyes állításokat.

ZX 2017.05.24. 14:12:06

Új Örményország jobban teljesít. :(

Marci Makk 2017.05.24. 14:12:54

@Mei Ling: Kb annyira közhelyes mint a fidesz frázisai, de azok még unalmasak is mellette

vénkujon 2017.05.24. 14:39:03

@Marci Makk: ugyan, ne is mondj ilyet:D

deneskata 2017.05.24. 14:43:09

@Larry Fondue: Részvétem. Ne is erőltesd meg magad továbbra sem, a gondolkodás nem mindenkinek való. XD

deneskata 2017.05.24. 14:47:27

Bennem nem a nemzeti büszkeség ébredt fel, hanem a nemzeti szégyenérzet. Nincs még egy ilyen bárgyú nép (talán csak az orosz), aki így hagyjí magát megvezetni, mint a magyar... Elég megfenyegetni a csúnya Soros bácsival (tisztelem egyébként, számtalan dolga mellett még arra is van ideje, hogy agent provokateurt küldjön a pesti aluljárókba... :) és eszeveszetten rohan az egy zászló alá és vicsorog minden árnyékra, mint a korcs kutya.

sZulamith 2017.05.24. 15:05:41

Nagyszerű poszt Tökéletesen előadva a kormány hibáit, a propagandára szánt költekezést, pazarlást, az együttműködés hiányát, aki nem velünk az ellenünk:). A történelem folyamán már megadtuk az árát, a túlfűtött nemzeti, és hazafias érzületnek, de a magyar ember csak utólag okos.

röf 2017.05.24. 15:13:02

Orbán komoly érdeme, hogy lenullázta a hazaáruló baloldalt.
A nemzetközi libbantizmus pénzes háttere, a libernyák média-polip ordító hazugságai, az EU-ban funkcionáló nyócosztályos ökrök ugyan még vicsorognak, de majd Orbán odacsördít a karikással, aztán ott is csend lesz.

ZX 2017.05.24. 15:28:16

@röf: "Orbán komoly érdeme, hogy lenullázta a hazaáruló baloldalt."

Miután Orbán nem jobboldali, ráadásul még hazaáruló is, így ezt erősen kétlem.

Csak nehogy az EU elzárja a pénzcsapot mert akkor heteken belül összeomlik a gazdaság és OV a lámpavason végzi. Aztán csend lesz. :P

röf 2017.05.24. 15:36:13

@ZX:
Az EU sok, saját maga alkotta szabályt áthágott már, de a pénzcsapokat nem fogja elzárni.
Hiába kérleli erre, hiába reménykedik ebben a hazaáruló baloldal.

ZX 2017.05.24. 15:41:27

@röf: A hazaáruló baloldal még mindig Orbán. Ő nem hiszem, hogy ebben reménykedik.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.05.24. 15:57:04

Mo. erős támadás alatt áll a rettegő nyugat által, ez tény.

A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2017.05.24. 15:59:50

"Tisztázzunk valamit, Magyarországot nem támadja senki."

Legyunk tisztaban vele, hogy HABORU VAN !!!!!! De a harmadik vilaghaborut, nem tankokkal hanem a mediaban vivjak, illetve a civilek elleni terrortamadasokkal.
De most a libsik mar nem elegednek meg, par millio halottal, meg az orszag gazdasagi kifosztasaval, hanem TOTALIS NEPIRTAST AKARNAK.
Azert kuldik ide az allig felfegyverzett arabjaikat, hogy kiirtsak a magyarsagot, es persze europa tobbi nemzetet.
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HABORU VAN, TOTALIS HABORU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabor Ventilla 2017.05.24. 16:07:19

@Brix: Kiknek a jóléte növekszik?

Brix 2017.05.24. 16:09:23

@ZX: A pénzcsapokat úgyis el fogják zárni, már régen rebesgetik, de ennek a valódi oka a migránsválság, így pont kapóra jön , hogy a lengyelek és magyarok nem elég szolidárisak a nyugattal... A következő költségvetési ciklusban már alig lesz EU-s pénz, erre kell felkészülni.. DE mi még mindíg jobban járunk, mert nem érkezik hozzánk napi 5000 migráns, nincs terrorizmus , és nincs migránsbűnözés... Közép-Európa nagyon fel fog értékelődni , ha megmarad az európai fehérember otthonának, ezt kell nekünk kihasználni a jövőben. Hamarosan jönnek majd a nyugati telepesek, ami egy reális szcenárió. Egyelőre a nyugatnak lövése sincs , hogyan állítsa meg a tömeges migrációt, nekünk viszont szerencsénk van , hogy nem balliberális kormány vezeti az országot, mert akkor ezrek vagy tízezrek dekkolnának nálunk is, ahogy Szerbiában és végrehajtanák az EU kvótákat. Egy biztos: az ellenzék elbukja 2018- as választást , hiába tüntetnek, és hiába írjak nap mint nap a hazug blogjaikat...A ballibáknak el kell fogadni , az örök vesztes szerepét!:)

Épüljön stadion a CEU helyére 2017.05.24. 16:14:30

Az iras a szokasos hazug libant gunyolodas. Leir egy csomo hazugsagot, mert azt remeli, hogy akkor talan megtortenik. Gondolom ettol biztos jobban erzi magat az iroja, mert mas celja nem lehet.

ZX 2017.05.24. 16:18:38

@Brix: Uhh. Ehhez az agymenéshez már nem is fűznék kommentárt inkább.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.05.24. 16:19:14

@deneskata:

Rettegnek, hogy a kelet-európai népek ráébredtek elnyomott mivoltukra, s elkezdtek harcolni az elnyomóikkal. Igyekeznek ezért minket minden frontojn ellehetetlenítetni.

tumap 2017.05.24. 16:49:24

@ZX: Hazudsz pamut itt is.

tumap 2017.05.24. 16:50:27

@ZX: Minek is fúznél? Úgyis hazudnál fidesztroll pamut.

deneskata 2017.05.24. 17:05:17

A kéréds változatlanul: hogyan támadnak? HOgyan próbálnak ellehetetleníteni?

teleorman 2017.05.24. 17:22:50

@Larry Fondue: "Guy Verhofsadt, Schulz és hasonló izraeli menekültekből verbuvált idióták által"... Ez szellemes! Már a cionisták se a régiek. Régen még Európából menekültek Palesztínába (kb. a mai Izrael + megszállt területek), ma már fordítva. Mint megtudjuk, Verhofstadt és Schultz Izrealból "alijázott" Európába, hogy megdöntse annak egyetlen csakugyan a nemzetéért és annak anyagi szellemi jólétéért fáradhatatlanul munkálkodó kormányát, azaz - ha valaki ne tudná - az Orbán-kormányt.

Komolyra fordítva: aki ennél nagyobb baromságot tud összehozni, annak gratulálok.

Pan Modry 2017.05.24. 18:45:00

Magyarorszagon evente tobben halnak meg megelozheto korhazi fertozesekben mint egesz europaban a terrorcselekmenyek miatt.

herut 2017.05.24. 19:31:01

@Larry Fondue: Kezeltesd magad,paranoia a problémád! Nekem elhiheted, pszichiáter vagyok,több évtizedes tapasztalattal.

gmihaly621 2017.05.24. 19:49:11

OV és SGy. kapcsolatára is érvényes idézet: "De hol van már a tavalyi hó ?" (Mais ou sont les neiges d'antan?)(Villon) Az akkor volt, most pedig mostan van.

Bikkfanfutyulo 2017.05.24. 20:24:51

@vénkujon: "soros kiállhatna végre egy tévés vitára orbánnal, de nem mer:)"
Hát persze. Retteg tőle. - Ja nem. Orbán kivel áll ki vitára? Senkivel, mert be van tojva, hogy ha ledumálja valaki, veszít a népszerűségéből. :-P

Bikkfanfutyulo 2017.05.24. 20:28:27

@Larry Fondue: "Sajnos az ilyen szintű dezinformációs hazugságokra amiket írtál, már nincs értelme igazából reagálni sem! Szerinted egy országot csak fegyveresen lehet megtámadni? Magyarország sajnos támadás alatt áll az európai elit cionista részlegétől, lásd Guy Verhofsadt, Schulz és hasonló izraeli menekültekből verbuvált idióták által.... ennyit szántam rád, csak azért, hogy a fizetett hazugságaidat helyre tegyük!"
Ugyan légyszi, vedd a fáradságot, és világosíts fel, mi dezinformásió vagy fizetett hazugság a posztban!

Bikkfanfutyulo 2017.05.24. 20:30:38

@vénkujon: "...meg amikor 2010-14ben gyurcsány lerontotta a forintot! csak a válságot köszönhetjük ezeknek a szemeteknek..."
Ez tök jó volt, jó a humorod! :-)

anyadmajma 2017.05.24. 20:43:24

@Bikkfanfutyulo: ne haragudj, de ez nem vicc. Igeni a gyurcsány volt a hibás, mondták a tévében.
És még a Soros is a Gyurcsány kottájából játszik ám!

Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere 2017.05.24. 20:45:12

@MaxVal BircaMan HJCD: egész pontosan hogyan harcolnak a kelet-európai népek az elnyomóik ellen? úgy, hogy a munkaképes, fiataljaik millióit küldik oda dolgozni? vagy orvul elfogadják az uniótól évente a gdp 5%-át kitevő támogatást? és hogyan lehetetlenítenek el minket?

Bikkfanfutyulo 2017.05.24. 20:48:22

@anyadmajma: Azt hiszem, azt az adót nem szoktam nézni, ahol ezt mondták.

Szabványok 2017.05.24. 21:16:54

@MaxVal BircaMan HJCD: A nyugat támad minket, mert nagy rettegésében egy második front nyitásával tud legjobban védekezni a migráncsok támadása ellen. Logikus.

Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere 2017.05.24. 21:20:55

@MaxVal BircaMan HJCD: nem, mi (sokkal) kevesebbet fizetünk be. ezt ellenőrizheted a kormány honlapjairól.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2017.05.24. 21:51:42

@Marci Makk: "Aha. Annyira hanyatlik, hogy sorba mennek ki a magyarok, több ismerősöm is kinn van már"

Alaszkába is tömegesen mentek ki az aranykeresők, és a zömük nyomorban tengődött vagy pusztult el. Alaszkáról azóta sem bizonyosodott be, hogy milyen csúcsszuper hely volna. Ergo: a példád nem lehet meggyőző.

Volocsájev nem eshet el 2017.05.24. 22:42:55

Fujj csúnya kormány hogy nem szereti azt akit szeretni kell és nem utálja a csúnya gonosz rohadék mocsok Putyint. Majd mi megmutatjuk ezeknek a mocsadékoknak hogy mi az igazi szeretet

Jakab.gipsz 2017.05.24. 23:23:08

Sor(o)stalanság, avagy a nemzeti konfrontáció

Legyen SZAVA ! Jó akkor legyen szavunk !

A magyar nép elleni verbális agressziót, Kertész Ákos hirdette meg, csatlakozott hozzá az urbánus értelmiség, többek között Kertész Imre Nóbel díjas és Eli Wiesel is.
Ezek a közismert személyek nyilvánvaló módon és bebizonyíthatóan rágalmaztak és hazudoztak hazánkról, népünkről.

Igen őrölnek, Isten malmai, nem ártana komolyan venni.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.05.25. 06:16:33

@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere:

Számollás kérdése. Ha mindent beleszámolsz, 5-ször annyit adunk, mint amennyit kaounk.

anyo05 2017.05.25. 06:25:01

Ja ja, senki sem támadja::DDDDD Sőt magas piedesztára emelik!!!!!

Pop40 2017.05.25. 06:38:05

"Tisztázzunk valamit, Magyarországot nem támadja senki"

Dehogyisnem, kedves posztoló. A hazaáruló, magyarellenes fideszmaffia.

Olvasd csak el az ide (is) okádó, fizetett fideszbolsi söpredék agymenéseit.

Pop40 2017.05.25. 06:41:14

@Pop40: Ja, amúgy kitűnő a poszt.

L von Richthoven 2017.05.25. 16:12:45

@MaxVal BircaMan HJCD:
A Mészáros Lőrinc, Tiborcz és persze az Orbán kláné... miért kérdezed?

Larry Fondue 2017.05.26. 13:01:16

A tények a liberókat sosem izgatták! Most se...ez nem erősségük!

Marci Makk 2017.06.12. 16:34:15

@Androsz: Tudod mit. majd ha azt látom, hogy ezerszám jönnek vissza a rohadó nyugatról akkor visszatérhetünk rá. Az ismerőseim meg pont hogy nem tengődnek nyomorba akárhogy is próbálod bemagyarázni és nem is akarnak hazajönni. De nektek fideszeseknek ez a kánán ahogyna látom.

Marci Makk 2017.06.12. 16:36:41

@Larry Fondue: Nektek bármilyen alternatív tény megfelelő, csak legyen benne soros, brüsszel meg gyurcsány :)) na ennyit a fityfaszosokról :)
süti beállítások módosítása