Legyen SZAVA !

Legyen SZAVA !

A rendszer paranoiája

2017. augusztus 01. - Legyen SZAVA

A BKK és T-Com kontra 18 éves hobbi-hekker témából az alábbi tanulságokat vagyunk kénytelenek levonni:

27 évvel a rendszerváltás, és a jelenlegi NER regnálásának 7. évében eljutottunk oda, ahol az ország, illetve az állampolgárok jogbiztonsága 1950-ben, vagy jobb esetben 1960-ban volt. Az a tény, amit most már sokadszor kell elviselnünk, hogy a kormányzat, illetve annak hűséges alkalmazottai, az Orbán testőreiből alakul TEK, a Polt Péter legfőbb ügyész által felügyelt rendőrség, - akik szolgálnak és védenek - azokkal szemben, akik száz meg 100 MILLIÁRDOKAT rabolnak, szemet huny, semmilyen büntető eljárást nem indít, vagy azt változatos ÉS KREÁLT indokokkal megszünteti, addig a rendszert érő legkisebb kritika, nemtetszés, vagy ellenszegülés első jelére azonnal beveti a rendőrség és a "terrorelhárítás" teljes arzenálját, és ha kell, ha nem, azonnal vasököllel lecsap. Aránytalanul.

Fegyveres különítményt küld kii egy 18 éves hobbi-hekkerhez, ahelyett, hogy megfontolás tárgyává tenné, hogy történt-e bűncselekmény, ha igen, mi az. Egy erőszakos, élet elleni bűncselekmény esetén arányos az azonnali és határozott fellépés, a gyors gyanúsítás és "rabosítás", ahogy ők szeretik becézni. Volt már a TEK-nek is kirohanása a Műszaki Egyetem előadó termébe, ahol egy diák a padra borulva aludt és őt kellett "semlegesíteni". A vizes világbajnokság alatt a Margitszigeten tanyázó TEK-es harckocsik olyan benyomást keltettek, mintha polgárháborús övezetben, a régi Libanonban vagy a mostani Szíriában lennénk. Ez mind csak önigazolás és a feleslegesen elégetett adómilliárdok szerecsenmosdatásai. 

Ha a rendszert bírálókkal szemben is olyan kesztyűs kezekkel bánnának, mint a Tarsoly, Matolcsy, Rogán, Mészáros és a hasonlók esetében, akkor ez  - mint általános kórtünet - még érthető lenne. Viszont a bírálókkal szemben azonnal, és ugyanolyan durván lépnek, mint annak idején Rajk László és csoportja esetében. Ők így képzelik a szolgálatot és a védelmet. Hát igen, jó előkép volt Bástya elvtárs a Tanú című filmből, a különbség csak annyi, hogy ez nem fikció, hanem a szabad magyarok bőrére megy.

Legyen Szava!

[vendégszerzőnk tollából]

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenszava.blog.hu/api/trackback/id/tr2912708694
süti beállítások módosítása